Bolting 

Bolting

Bolting er mer enn godt verktøy

Fastlanes dedikerte medarbeidere vil sammen med deg som kunde sørger for deres suksess gjennom våre erfarne ansatte som innehar den kompetanse og opplæring som jobben krever.

Sammen vil vi finne den optimale løsningen for deres bolting utfordring. Fastlane leverer bolting systemer du kan stole på.

Torque verktøy

 

Fastlane tilbyr et bredt utvalg av tiltrekkingsverktøy, fra manuelle momentnøkler til hydrauliske driver hoder for HEX kassetter og driver hoder for piper. I tillegg leverer vi mange typer pumper og tilbehør til din jobb. Les mer om mulighetene med våre tiltrekkingsverktøy her

Strekkeverktøy

 

Fastlane tilbyr et bredt sortiment av strekkeverktøy med tilhørende pumper og tilbehør. Vi leverer strekkere både til top-side og komplette pakker til subsea. Les mer om vårt sortiment her

Tool-fit

 

Vår engineerings-avdeling utfører gjerne en Tool-fit for å sikre at verktøyet du ønsker å benytte passer til jobben. Denne tjenesten utføres i de fleste tilfeller der jobben som skal gjøres er vanskelig tilgjengelig eller at det er tidskritisk at man får utført jobben etter planen.

Jan Edmund Gundersborg

Thomas André Lund